Content marketing și copywriting

Textul stă la baza content marketing‑ului și a copywriting‑ului, însă cele două componente ale marketingului digital sunt diferite prin scopul, lungimea, povestea sau emoțiile pe care le transmit.

Fără îndoială, scriitura este una dintre cărămizile de bază ale agenției Story Seeker pentru că avem în echipă colegi foarte experimentați atât pentru texte în limba română, cât și pentru texte în limba engleză ce servesc scopului și obiectivelor business‑ului tău.

Content marketingul este textul scris pentru a educa sau a distra cititorii. Poate genera și vânzări, dar acesta nu este scopul său principal. Poți face marketing prin conținut cu ajutorul articolelor de blog, tutorialelor, studiilor de caz, newsletterelor, advertorialelor, postărilor social media. Textele bine scrise îți oferă vizibilitate în motoarele de căutare, cresc încrederea în brand și potențialul de conversie.

Copywriting‑ul implică crearea de conținut care convinge cititorii să acționeze și să cumpere serviciile sau produsele tale. Astfel, avem pagini de vânzare (landing pages), texte de reclame, pagini de produs, emailuri de vânzare.

Focusul principal trebuie să fie pe publicul tău țintă. Potențialul client e soarele în jurul căruia se învârt toate planetele, aka mesaje relevante transmise pe canalele tale de comunicare, relevante publicului.

Content writing Story Seeker

Descrieri servicii, descrieri produse
Texte pentru site‑uri
Articole de blog – inclusiv +10.000 de caractere
Ebooks și whitepapers documentate
Planuri editoriale social media
Advertoriale, comunicate de presă

Social Media Management

Care este vocea companiei tale – tonul este dat de texte autentice, oneste, mereu adaptate platformei prin care transmiți mesajul și concepute cu gândul la publicul tău țintă și comportamentul său.

Ne ocupăm de auditul conturilor tale social media (facebook, instagram, linkedin, youtube, tiktok, whataspp etc.), concepem strategie dedicată, oferim consultanță, creăm planurile editoriale pentru postări și oferim rapoarte și concluzii, astfel încât prezența online a business‑ului tău să fie una unitară, consecventă și eficientă.

Reprezinți o companie cu piață externă sau ți-ai dezvoltat un business în afara țării, atunci probabil că ai nevoie de cele mai bune servicii de content writing și copywriting în limba engleză. Avem experiență în redactarea de texte de marketing în limba engleză pentru site-uri, social media, articole de blog, broșuri, pliante, ebook. Practic, putem realiza cu profesionalism toate serviciile de creare de conținut, promovare și scalare (ads, email marketing) și în limba engleză. Mai multe detalii

Contactează-ne și vei beneficia de cuvintele potrivite,

adresate publicului potrivit, în momentul potrivit.

    Vezi aici: Politica GDPR

    Și în limba engleză!

    Alte servicii Story Seeker

    To top