Reclamele online ce îți aduc venituri garantate

Serviciile de marketing digital se autosusțin din veniturile pe care le generează. Setăm și optimizăm pentru tine campaniile potrivite de google ads, facebook și instagram ads, youtube ads, linkedin ads. Avem experiența de a seta pâlniile de vânzări potrivite ce integrează tipologiile de reclame de care afacerea ta are nevoie.

Facebook+Instagram ads, linkedin ads, display ads sunt doar câteva tipologii care te ajută să crești notorietatea, încrederea, interacțiunea cu brandul, câștigi acel social proof de care ai nevoie sau promovezi cu ușurință campanii comerciale și articole importante de pe blog.

Google ads, youtube ads implică o acțiune voluntară din partea utilizatorului – el caută deja după cuvinte cheie chestiuni care îl interesează în mod direct. De aici și importanța cuvintelor cheie stabilite stabilite în urma unei cercetări amănunțite.

Remarketingul e de asemenea important pentru afacerea ta pentru că te ajută să interacționezi cu utilizatorii care au intrat deja în contact cu brandul tău și să le afișezi reclame dedicate – de exemplu persoanelor care au interacționat cu paginile tale social media, sau care sunt abonați la newsletterul tău, ori care poate au adăugat un produs (sau mai multe în coș), dar nu au finalizat comanda.

Story Seeker este Google Partner.

Ai nevoie de campanii de reclame ce aduc rezultate?

Trimite-ne un mesaj!

    Vezi aici: Politica GDPR

    Alte servicii Story Seeker

    To top